Familie påske "orienteringsløb"

A F L Y S T
Påskeløbet bliver aflyst. Dels forbi jeg ikke tror på det er sikkert at samle så mange mennesker på det tidspunkt. Og til en stor del fordi mine tyske medarrangører Familie Kramer ikke kan komme over grænsen. Og de har været alle år lige fra starten. For mig ville det ikke være et rigtigt Påskeløb uden dem.
Ragnhild 

Hyggeligt orienteringsløb for hele familien.
Farten er ikke højere end de alleryngste kan følge med. Kompas er der ikke brug for - men gode øjne! Vi "løber" en tur i den skønne natur og ser om Påskeharen har været forbi med lækkerier. Og så slutter vi af med æggeløb og saftevand. Når I køber billet er det vigtigt at angive antallet af voksne og antallet af børn.

Vi finder vej ved hjælp af kalkklatter. Og det går over stok og hede, så en klapvogn er ikke altid nem at have med. Og det går aldrig hurtigere end de mindste ben kan følge med. Vi stopper op flere gange undervejs for at være sikre på vi alle er der.

Billetter skal købes senest den 8. april 2020.
Mødested er p-pladsen ved Albue Fuglekøje, Albuevejen 1, Fanø. Barnevogn er ikke det bedste at have med på turen

Pris: 50 kr. for såvel voksen som barn. Husk at angive antallet af børn når du køber billet. Og barn er man i denne sammenhæng til og med 14 år.

Nyeste kommentarer