ATS® flow og formationer med Lisa Bügel Jørgensen

Workshop:

ATS® flow og formationer med Lisa Bügel

Lørdag den 28. maj, kl. 10.30

At få et flow ind i ATS® er en af de største udfordringer man står overfor når mand lede rog følger i en tribe.Hvordan får man det til at se let ud og hvordan kan man sammensætte bevægelserne til interessante kombinationer.

På denne workshop tager vi udgangspunkt i nogle udvalgte ATS® bevægelser og træner at bruge dem i formationer så dansen kommer til at føles som et flow.

Bevægelserne vil blive bestemt efter deltagernes kendskab til ATS® repertoiret.

Lisa er en af pionererne inden for Tribal Dance i Danmark. Hun er certificeret ATS® danser hos Carolina Nericcio og underviser ugentligt i København i ATS samt på workshops, f.eks på Tribal CPH. Lisa er en dygtig og tålmodig underviser.
Læs mere om Lisa her: www.lisa-tribalstyle.dk

Workshoppen afholdes i Fanø Hallen, Stadionvej 11, Nordby, Fanø. Der har vi lejet dansesalen med spejle. Fanø Hallen ligger cirka 10 minutters gang fra færgen i Nordby.


(Entré: workshop 250 kr) Køb/bestil billet til dette arrangement

Workshoppen med Lisa Bügel Jørgensen er første etape af en ATS Jam på Fanø. Om eftermiddagen vil vi danse ude på gaden og om aftenen er der en oriental café, hvor der er et show med forskellige stilarter inden for den orientalske dans.

Lisa Bügel Jørgensen Foto: Nils Djervad

Asynja Tribal som Lisa Bügel Jørgensen leder

Nyeste kommentarer