Musik, ord og tapas = Uhrbrand og Stockfleth

Peter Uhrbrand og Pernille Stockfleht til Fanø FortælleFestival april 2013

Kan du lide at høre historier - og vil du opleve noget VILDT EKSKLUSIVT??

- Så kom til KAFFEHUSET i Nordby på Fanø den 16. (udsolgt) eller 17. juli til Musik, Ord og Tapas.

Hvor dukker det eksklusive op? Jo – i sammensætningen af Musik og Ord. Uhrbrand fra Sønderho på Fanø møder Stockfleth fra Nagelsti på Lolland. Det er ikke ret ofte de to mødes. Men NÅR de gør; så sker der ting og sager!!!

Musikken står Peter Uhrbrand for. Han bor på Fanø, er en erfaren og anerkendt musiker, der har fået flere priser for sit arbejde med Fanømusikken. Men han kan så meget mere. En fantastisk musiker.

Ordene står Pernille Stockfleth for. Hun har i mange, mange år fortalt historier; hun laver fortælleteater både for voksne og for børn. Synge kan hun også. En fantastisk fortæller.

Når Peter og Pernille finder sammen: så sker der ting og sager. Impulsive, overraskende, sjove og måske også sørgelige sager. Musikken og ordene er alle improviserede. Fundet lige på stedet. Og tonerne og ordene bliver bare ved og ved. De mest utrolige situationer opstår. Vi møder mange fantastiske mennesker og dyr. Sidst de to optrådte sammen her på Fanø lærte vi Salsapingvinerne at kende.

KAFFEHUSET står for Tapas  - bestående af pålæg fra Fanøs dygtige Slagter Christiansen, lidt lækkert ost, ”dyppelse”, brød, kage  m.m. 

Dato: 16. juli kl. 18-21 ca (udsolgt)
Dato: 17. juli kl. 18—21 ca

Pris: 329 kr person inkl. Entrebillet og Tapas anretning (drikkevarer købes separat). Kun mod forudbestilling senest 13. juli.
Husk Coronapas

Sted: Kaffehuset, Hovedgaden 60, Nordby, Fanø
Køb billet her

Peter Uhrbrand og Pernille Stockfleth Musik, ord og tapas den 1½7. juli 2021 På Kaffehuset i Nordby

Nyeste kommentarer